Behandling

 
 
 
 
 
Blocksession

Jag erbjuder även blocksessioner. Dessa är tre timmar långa och kan passa dig som vill jobba intensivt för att snabbare komma framåt eller som inte kan ses så ofta.

En vanlig session

Oftast ses vi sedan en gång i veckan. Ett vanligt terapisamtal är mellan 50 och 90 minuter långt. Samtalen är fokuserade och vi arbetar tillsammans med det problem som du formulerat.

Provterapi

Vanligast är att inleda med en provterapi där du får känna på metoden och samarbetet med mig. Denna session är extra lång, 2,5 timme. Denna tid behövs för att vi ska hinna undersöka ditt problem, se vad det är som hindrar dig från att komma vidare och tillsammans gå emot dina negativa mönster.

Jag bedriver en affektfokuserad psykodynamisk terapi som heter ISTDP (Intensive Short Term Dynamic Psychotherapy). Min mottagning ligger på Prinsgatan i Linnéstan. Här erbjuder jag psykoterapi efter dina behov och det upplägg som passar dig. Du kan själv bestämma längden på samtalen och hur ofta vi träffas eller utgå från det vanligaste upplägget.

Psykoterapi - allmänt
Föreläsningar

Jag erbjuder även föreläsningar i ISTDP, om ISTDP i primärvården och hur man kan använda kunskap från ISTDP för att förstå medicinskt oförklarliga symtom och somatisering.